Košík

TOPky Južnej Ameriky – Argentína, Brazília a Čile

Pozri stories z výletu

Poď s 🍌 na nezabudnuteľný trip do Južnej Ameriky a navštív dychberúcu Patagóniu, región známy svojou drsnou a nádhernou prírodou, vrátane hôr, ľadovcov, jazier a stepí 🏔️🌊 a pridaj k tomu silu prírodného divu – brazilských vodopádov Iguazu a očarujúceho mesta Rio de Janeiro. Výlet je možný absolvovať aj bez Brazílie, na tomto linku:  https://www.flyingbanana.sk/vylety/patagonia-ohnova-zem/

Informácie

  • Destinácia
    Destinácia
    Patagónia, Južná Amerika
  • Odlet a prílet
    Odlet a prílet
    Viedeň, Viedeň
  • Trvanie
    Trvanie
    20 dní, 19 nocí
  • Batožina
    Batožina
    Príručná do 7kg
  • Skupina
    Skupina
    Max. 15 banánov
  • Náročnosť
    Náročnosť
    3/5
    Viac info

Termíny

  • 13.11.2024 - 02.12.2024
    Voľné miesta (promo cena)
    4290 €
    Vybrať termín
Čo všetko cena zahŕňa? Čítať nižšie.

Napíš nám e-mail a my ťa budeme informovať
o voľnom mieste alebo novom termíne výletu.

    Highlighty výletu

    Perito Moreno ľadovec
    Perito Moreno ľadovec

    Nachádza sa v NP Los Glaciares v Argentíne, je jedným z najväčších a najznámejších ľadovcov na planéte 🌎. Má šírku asi 5 km a dĺžku cca 30 km. Jeho hrúbka dosahuje až 170 metrov, pričom čelí jazeru Argentino. Je v neustálom pohybe, kt. spôsobuje pravidelné pády obrovských kusov ľadu do vody. Je jedným z mála ľadovcov na svete, ktorý neustále rastie a zároveň sa pohybuje.

    Rio de Janeiro
    Rio de Janeiro

    Mesto v južnej časti Brazílie, zároveň jedno z najznámejších miest v krajine. Nachádzaju sa tu krásne pláže, ikonická socha Krista Spasiteľa, bohatá kultúra, história a architektúra, ako aj množstvo parkov, múzeí a ďalších turistických atrakcií.

    Fitz Roy v El Chaltén
    Fitz Roy v El Chaltén

    Je jedným z najvýraznejších vrchov v Andách a nachádza sa v argentínskom NP Los Glaciares. Dosahuje výšku 3 405 mnm a je známy svojou strmou skalnatou siluetou a charakteristickým ostrým vrcholom. Tento impozantný masív sa stal magnetom pre horolezcov a turistov. My si vychutnáme jeho neskutočné panorámy.

    El Calafate
    El Calafate

    Nachádza sa neďaleko NP Los Glaciers. Dedinka je obklopená krásnou prírodou s nádhernými scenériami. V centre dediny sa nachádza námestie, s kopou reštaurácií, kaviarní a obchodov so suvenírmi. Tu si môžeme vychutnať miestne jedlá a nakúpiť.

    Torres del Paine
    Torres del Paine

    Je jedným z najospevovanejších národných parkov na svete, nachádza sa v Chile. Preslávil sa svojimi impozantnými skalnými vežami, ktoré vystupujú do výšky až 2 500 metrov nad morom. Park je tiež domovom pre bohatú divokú faunu a scenériu, ktorá sa mení od ľadovcov a jazier po husté lesy a stepné plochy, ktoré obývajú pumy. Je to skutočný raj.

    Tučniaky Magelanské
    Tučniaky Magelanské

    Najrozkošnejší obyvatelia Patagónie. Sú pôvodom z Južnej Ameriky a žijú v oblastiach, kde majú prístup k morskému svetu. Tieto krotké stvorenia sú turistickou atrakciou vďaka ich kolóniam, ktoré sú zaujímavé pre ich zvyky a spôsob života, ako aj pre ich zraniteľnosť v dôsledku zmeny klímy a ohrozenia ich prirodzeného prostredia. 🐧

    Lagúna de los Tres
    Lagúna de los Tres

    Scenické jazero v Patagónii, ktoré sa nachádza v NP Los Glaciares v Argentíne. Svojou skvelou polohou ponúka ohromujúci výhľad na ikonickú horu Fitz Roy, ktorá vystupuje do výšky 3405 metrov nad morom.

    Lagúna Esmeralda
    Lagúna Esmeralda

    Malebné jazero nachádzajúce sa v blízkosti mesta Ushuaia v Argentíne. Je známe svojou nádhernou azúrovou farbou vody, ktorá sa odráža od okolitých vrchov a stromov. My si nenecháme újsť tento jedinečný pohľad na jednu z najkrajších prírodných scenérií v Patagónii. 💧

    Punta Arenas
    Punta Arenas

    Punta Arenas je najväčšie mesto v južnom Chile a nachádza sa na pobreží Magalhãesovho prielivu. Toto živé mesto je vstupnou bránou do čilskej Patagónie a je známe svojou bohatou históriou, kultúrou a scenériou. Mesto je obklopené úchvatnou prírodou, vrátane pobrežia Atlantického oceánu a krásnych prírodných rezervácií . 🏙️

    Buenos Aires
    Buenos Aires

    Hllavné a zároveň najväčšie mesto Argentíny. Mesto má veľmi bohatú históriu a kultúru. Má zaujmavú architektúru, kde sa spája kombinácia historických a moderných budov. Mesto tanga 💃🏽, žijúce hudbou 🎵, futbalom, bohatou kultúrou a gastronómiou.

    Ushuaia
    Ushuaia

    Najjužnejšie mesto na planéte, ktoré má skvelú panorámu s výhľadom na okolité hory a ľadovce a ktoré je tiež základňou výprav na Antarktídu. Je tiež bránou do národného parku Tierra del Fuego, jedinečného geografického regiónu, ktorý je raj pre trekovacie aktivity.

    Vodopády Iguazu
    Vodopády Iguazu

    Nádherný systém vodopádov obklopený pralesom, ktorý je domovom pre mnoho druhov rastlín a zvierat (tapírov, jaguárov, 400 druhov vtákov). Sú súčasťou UNESCO svetového dedičstva. Tvorí ich viac ako 270 vodopádov na rieke Iguazu v J časti Brazílie a SV časti Argentíny, práve preto si tieto vodopády pozrieme z oboch strán. Pre extra zážitok sa dajú pozrieť aj z vtáčej perspektívy a aj priamo z bezprostrednej blízkosti na lodi.

    Technické veldielo Itaipu
    Technické veldielo Itaipu

    Itaipu je gigantická hydroelektráreň nachádzajúca sa na rieke Paraná na hranici medzi Brazíliou a Paraguajom. Je to jedno z najväčších technických veldiel a v súčastnosti aj najväčšia produkčná hydroelektráreň na svete. Vybudovaná v 1975 až 1984. Je kľúčovým zdrojom energie pre Latinskú Ameriku a je dôležitým faktorom pre ekonomický rast a rozvoj regiónu.

    Copacabana
    Copacabana

    Ikonická pláž v južnej časti Ria. Nádherné piesočnaté pobrežie s tyrkysovým morom kde si užijeme relax. Pláž má dĺžku takmer 4,5 kilometra a nachádza sa tu množstvo barov, reštaurácií a atrakcií. Celkovo je Copacabana jedným z najvyhľadávanejších miest v Riu a my su ju rozhodne nenecháme újsť - žije to tu!

    Socha Krista Spasiteľa
    Socha Krista Spasiteľa

    Nachádza sa na vrchole kopca Corcovado v meste Rio de Janeiro v Brazílii. Socha ma výšku 30 metrov a váži 635 ton. Postavili ju v rokoch 1922 až 1931 a patrí k najznámejším turistickým atrakciam nielen v Brazílii, ale aj na svete. Z vrcholu sa nám taktiež naskytne nádherný výhľad na mesto a okolitú krajinu.

    Návšteva najväčšej mestskej favely Rocinha
    Návšteva najväčšej mestskej favely Rocinha

    Rocinha sa nachádza v Riu de Janeiro a je považovaná za najväčšiu favelu v Latinskej Amerike. Je to husto obývaná komunita s úzkymi uličkami, farebnými domčekmi a pulzujúcim životom. Týmto spôsobom sa priblížime k životu miestnych, okusíme lokálne jedlo a splynieme s davom.

    Ipanema
    Ipanema

    Ďalšia ikonická plážička, ktorú určite navštívime. Cca 2 km dlhá a obklopená vysokými stromami a budovami s ikonickými výhľadmi a západmi slnka. Nachádza sa tu mnoho barov, reštaurácií, obchodov a nočných klubov. Táto oblasť je fascinujúcou a dynamickou časťou mesta so zaujímavou hypsterskou komunitou.

    Cukrová homola a jazda lanovkou
    Cukrová homola a jazda lanovkou

    Ďalšia ikonická zastávka na našom itíku, (portugalsky Pão de Açúcar) v Rio de Janeiro. Čaká nás jazda lanovkou, ktorá vedie z pobrežia do vrcholovej stanice (396 m.n.m.). Práve táto jazda lanovkou je považovaná za jednu z najkrajších na svete a ponúka úchvatné výhľady na mesto, prímorské pláže a okolité hory. Rozhodne zážitok!

    💎 HAJLAJTY VÝLETU

    🏛️ Buenos Aires – najeurópskejšie mesto Južnej Ameriky

    ⛰️ El Chalten – turistická oblasť s ikonickými trekmi s výhľadmi na vrch Fitz Roy

    🐎 jazda na koni v patagónskej divočine (fakultatívne)

    🏛️ Calafate – príjemná dedinka v strede Patagónie

    🧊 Perito Moreno – belasý, stále rastúci ľadovec, po ktorom si môžeme zatrekovať

    ⛴️ plavba loďou po ľadovcovej lagúne (fakultatívne)

    🗻Torres del Paine – najznámejší čilský park s pumami a ikonickými vežami Las Torres

    🐧 výlety za kolóniou tučniakov magelanských a tučnakov královských

    🔥Ohňová zem – najjužnejší argentínsky národný park

    ❄️ Ushuaia – najjužnejšie mesto na planéte a základňa výprav na Antarktídu

    🥩 Skvelá gastro scéna od steakov až po pisco sour a malbec🍹 

    🔱 Rio de Janeiro – mesto bohov 

    ✝️ Socha Krista na Corcovade – jeden zo Sedem divov sveta

    🚠 Cukrová homola a jazda lanovkou 

    🏖️ Ikonické pláže Copacabana a Ipanema

    🏍️ Návšteva najväčšej mestskej favely Rocinha, s prekvapením

    💦 Vodopády Iguazu – najväčší systém vodopádov na svete (návšteva z brazílskej aj argentínskej strany)

    ⚡️ Technické veldielo Itaipu – druhá najväčšia vodná elektráreň sveta

    🔥 FAKULTATÍVNE AKTIVITY

    • výlet loďou priamo pod vodopády Iguazu (40eur) 🛥️
    • let vrtuľníkom ponad vodopády Iguazu (110eur) 🚁
    • let vrtuľníkom ponad Rio de Janeiro (150eur) 🚁
    • futbalový zápas na štadióne Maracana (75eur)
    • návšteva favely Rocinha (35eur)

    * sumy sú len orientačné a založené na cenách v máji 2024

    🌎 ITINERÁR

    Itinerár sa vzhľadom k rôznym nepredvídateľným okolnostiam môže meniť, no urobíme tak aby dobre bolo 🔥😎.

    1. Deň - Odlet

    Odlet ✈️ z Viedne s prestupom a druhý let do Argentíny.

    Noc v lietadle.

    2. Deň - Prvý deň v Buenos Aires: objavovanie hlavných dominánt mesta a argentínskej kultúry

    Prílet do Buenos Aires a presun na hotel. Prvý deň sa necháme unášať priaznivými vetrami (v preklade Buenos Aires) 😅 a pozrieme si hlavné dominanty mesta, ktoré sa nedávno dostali do celosvetového povedomia vďaka výhre Argentíny na futbalovom šampionáte, vrátane pamätníku Obelisk čí námestia Plaza de Mayo. Nevynecháme ani cintorín Recoleta, nábrežie Puerto Madero, či autentickú a farebnú štvrť La Boca ⚽️. Dnes večer máme prvú možnosť ochutnať miestne gastro a aperitivos – odporúčame argentínsky steak a pohár dobrého malbecu. 🍷

    Noc v Buenos Aires

    3. Deň - Prelet do Patagónie: presun do El Chaltén a objavovanie miestnych špecialít

    Ráno odlet do Patagónie, smer autentické mestečko El Calafate. Po prílete nestrácame čas a presunieme sa ďalej na sever do El Chaltén. Poobedná prechádzka mestečka a degustačka miestnych špecialitiek, prípadne môžeme zmeniť perspektívu a zajazdiť si patagónskou divočinou na koni.

    Noc v El Chaltén

    4. Deň - Ikonická turistika k Laguna de los Tres a výhľad na Fitz Roy

    Dnes nás čaká ikonická turistika popod malebné hory Patagónie. Namierime si to k Laguna de los Tres, ktorej dominuje výhľad na vrch Fitz Roy 🗻, panoráma na ktorú len tak nezabudneš.

    Noc v El Chaltén

    5. Deň - Trek k lagúne Torre alebo adrenalín na perejách rieky Las Vueltas

    Dnes máme možnosť si opäť zatrekovať do hôr a pozrieť si lagúnu Torre alebo si zvolíme adrenalínovejšiu formu spoznávania a vyskúšame miestne pereje rieky Las Vueltas 🛶 s výhľadom na pohorie Fitz Roy?

    Noc v El Chaltén

    6. Deň - Presun do Calafate a preskúmanie autentického patagónskeho mestečka

    Po raňajkách sa dnes presunieme späť do Calafate, kde si oddýchneme po predchádzajúcich turistikách a pôjdeme preskúmať toto autentické patagónske mestečko.

    Noc v El Calafate

    7. Deň - Návšteva ľadovca Perito Moreno a plavba po lagúne Lago Argentino

    Dnes sa vyberieme do NP Glacieres k 60m vysokému ľadovcu 🧊 Perito Moreno, ktorý ako jediný ľadovec sveta rastie, no zároveň neustále zlieza z hôr, kusy ľadu sa lámu a padajú do lagúny. Pre ešte väčší zážitok sa môžeme preplaviť po lagúne Lago Argentino, nasadiť si mačky 🐈 a dať si krátku túričku po ľadovci, ulomiť si z neho trošku ľadu a schladiť si ním pohár whisky 🥃, prípadne sa na ľadovec pozrieť zblízka len z lode, ktorá sa k nemu poplaví ľadovcovou lagúnou.

    Noc v El Calafate

    8. Deň - Presun do národného parku Torres del Paine cez hranice do Čile

    Ráno pokračujeme ďalej patagónskou prírodou až k hraniciam 🛂 s Čile, spoločne ich prekročíme a zamierime priamo do národného parku (NP) Torres del Paine, kde nás zajtra čaká celodenná ikonická turistika 🏔. Po ceste uvidíme bezhrbé ťavy – lamy a huanaco, 🦙 kondory, orly a ďalších obyvateľov Patagónie. Večer vyskúšame povestnú patagónsku jahňacinu aj čilské červené víno.

    Noc v Puerto Natales

    9. Deň - ikonická turistika k vežiam Las Torres a piknik pri jazere s výhľadom na Los Cuernos a ľadovec Grey

    Dnešok patrí ikonickým vežiam Las Torres, ktoré sa fotogenicky týčia nad horskou lagúnou, kam si spolu zatrekujeme 👣. Dáme si tiež piknik pri jazere s pohľadom na slávne končiare Los Cuernos a ľadovec Grey 🧊. Po turistike nás čakajú ďalšie vyhliadky cestou von z parku, vrátane vodopádu 💦 Salto Grande.

    Návrat a noc v Puerto Natales

    10. Deň - presun do Punta Arenas a výlet za kolóniou tučniakov magelanských

    Po raňajkách nás čaká doobedný presun ďalej na juhovýchod do najväčšieho čilského mesta v Patagónii – Punta Arenas. Po obede nastupujeme na loď a vydáme sa na výlet za kolóniu tučniakov magelanských, ktorí obývajú ostrov Magdalena. Po exkurzii sa vrátime späť do mesta a spoločne si obzrieme mesto a navečeriame sa.

    Noc v Punta Arenas

    11. Deň - plavba trajektom a návšteva prírodnej rezervácie Pingüino Rey

    Dnes sa presúvame ďalej na juhovýchod, čaká nás plavba trajektom a neskôr návšteva prírodnej rezervácie Pingüino Rey, ktorá je domovom tučniakov kráľovských a skvelým miestom na ich pozorovanie. Neskôr sa presunieme k hraniciam, ktoré znova prekročíme a vstúpime späť do Argentíny. Dnes tiež vstupujeme do geografického regiónu Ohňová zem.

    Noc pri Rio Grande

    12. Deň - trek k Laguna Esmeralda a presun do Ushuaia

    Dnes nás čaká záverečná časť cesty č.3, ktorá vedie do mesta Ushuaia a parku Tierra del Fuego. Predtým si však zatrekujeme k horskej lagúne Laguna Esmeralda s panoramatickým výhľadom. Poobede prichádzame do  najjužnejšieho mesta na planéte Ushuaia, ktoré má skvelú panorámu s výhľadom na okolité hory a ľadovce je tiež základňou výprav na Antarktídu. Po prehliadke mesta si užijeme miestnu atmosféru a dáme spoločnú večeru. Noc v Ushuaia 



    13. Deň - návšteva národného parku Tierra del Fuego a presun na letisko do Buenos Aires

    Dnešok patrí národnému parku Tierra del Fuego, ktorý ráno navštívime a kde si aj zatrekujeme a užijeme tento jedinečný geografický región do posledného momentu. Podvečer sa presunieme na letisko a odletíme späť do hlavného mesta. Noc v Buenos Aires

    14. Deň - odlet k vodopádom

    Okolo obeda sa presunieme na letisko, kde nás čaká krátky prelet do Puerto Iguazu, ktoré je argentínskou bránou k vodopádom Iguazu 💦. Nebudú chýbať dobré argentínske steaky a pivečko Patagonia 🍺. Dnes prespíme na argentínskej strane vodopádov.

    Noc v Puerto Iguazu

    15. Deň - Iguazu z ARG strany a plavba pod vodopády

    Ráno smer vodopády Iguazu z argentínskej strany. V čom sú tie brazilské odlišné? Vysvetlíme si na mieste s miestnym sprievodcom a na vlastnej koži to zistíš už zajtra 🤪 Po prehliadke vodopádov, ktorá vedia systémom vyhliadok a plošín sa vydáme k vodopádom ešte bližšie. Nasadáme na loď a priplavíme sa priamo pod kaskády. 🛥️ Neuveriteľná energia a sila prírody v podobe jedného z prírodných divov sveta. Podvečer prekročíme hranice Brazílie a ubytujeme.

    Noc vo Foz do Iguacu.

    16. Deň - Iguazu z BRA strany, let helikoptérou ponad vodopády a prelet do Ria

    Ráno spoznáme vodopády z brazílskej strany. Prezrieme si ich aj z vtáčej perspektívy? Po spoznávačke presun na letisko smer pobrežie. Ochutnáme dnes brazílske špeciality 🥩 či caipirinhu🍹?

    Noc v Rio de Janeiro

    17. Deň - Corcovado a návšteva favely

    Dnes začíname spoznávačku mesta bohov Rio de Janeiro – v preklade “januárová rieka”, ktoré považujeme za jedno z najkrajších na svete. Mesto vtesané do džungle medzi pohoria, kde je údajne väčšia biodiverzita 🦜ako v Amazonskom pralese, mesto ktoré pokrývajú krásne kopce pripomínajúce vylámané dračie zuby 🐉🦷. Na jednom z nich si nenecháme ujsť jeden zo Sedem divov sveta v podobe sochy Ježiša Krista na Corcovade, kde sa vyvezieme až k úpätiu tejto ikonickej sochy✝️. Poobede sa vydáme v sprievode miestneho do favely, kde sa chudoba mieša s veselými ľuďmi a kde si miestni žijú vlastnými pravidlami. Deň zakončíme na legendárnej pláži Copacabana s drinkom v ruke 🍹

    Noc v Rio

    18. deň - Copacabana a samba párty

    Dnes máme možnosť si celé mesto pozrieť z vtáčej perspektívy 🚁 – dopraješ si tento ultra zážitok? Zvyšok partičky bude mať priestor na oddych na pláži Copacabana, ktorú máme hneď pri hoteli. Neskôr smerujeme do centra mesta, kde si pozrieme štadión Maracana (zvonku), Sambadrome, či Selaronove schody v živej štvrti Lapa. Ak si futbalový fanúšik ⚽️, tak by si si večer nemal nechať autentickú atmosféru na ikonickom štadióne Maracana. Futbal je tu tak ako v Argentíne národným športom a v sobotu (prípadne v piatok, podlieha zmenám a negarantujeme) sa na Maracana hrá miestna liga! Pôjdeme si zafandiť? 🥳 Dnes je tiež ideálny deň na samba párty v uliciach námestia Pedra do Sal. Takú párty si ešte nezažil!

    Noc v Rio

    19. Deň - Cukrová homola a rozlúčka s Rio

    Po raňajkách smerujeme na lanovku 🚠, ktorá nás vyvezie na Cukrovú homolu, odkiaľ sú dokonalé výhľady na mesto 👀. Navštíviť môžeme aj Múzeum zajtrajška 🔮, kde sa dozvieš, čo ťa čaká zajtra 🤔😅. Neskôr sa ešte vyčilujeme na pláži Ipanema, ktorú obľubujeme viac ako preslávenú Copacabana. Miestna vyčilovaná atmo, surferská komunita, workout ihrisko a baríky na promenáde = zaručene sa budeš chcieť vrátiť. Poobede sa presunieme na letisko, kde počkáme na odlet do Európy.

    Noc v lietadle

    20. Deň - prílet domov

    Prílet do Viedne s milión zážitkami. Rozlúčime sa a čaká nás cesta domov. 

    Noc doma 🏡

    ✅ CENA ZAHŔŇA

    • obojsmerný multicity let Viedeň – Buenos Aires – Rio de Janeiro – Viedeň
    • jednosmerný vnútroštátny let Buenos Aires – Calafate
    • jednosmerný vnútroštátny let Ushuaia – Buenos Aires 
    • jednosmerný vnútroštátny let Buenos Aires – Puerto Iguazu
    • jednosmerný vnútroštátny let Foz do Iguacu Falls – Rio de Janeiro
    • príručnú batožinu do 7-8kg pri všetkých letoch
    • všetky letiskové a palivové poplatky
    • všetky zahraničné letiskové transfery z/na hotel
    • všetky transfery potrebné na naplnenie itineráru
    • každodenný program
    • ubytovanie v dvojlôžkových izbách (okrem El Chalten) s raňajkami na:
      • 2x noci v 3* hoteli v Buenos Aires (ARG) 
      • 3x noci v penzióne v El Chalten (ARG) v troj/štvor-lôžkových izbách 
      • 2x noci v penzióne v Calafate (ARG) 
      • 2x noci v penzióne v Puerto Natales (CHIL)
      • 1x noc v 2* hoteli v Punta Arenas (CHIL)
      • 1x noc v penzióne pri Rio Grande (ARG) 
      • 1x noc v 2* hoteli v Ushuaia (ARG)
      • 1x noci v 3* hoteli v Buenos Aires (ARG) 
      • 1x noc v 4* hoteli v Puerto Iguazu (ARG)
      • 1x noc v 4* hoteli v Foz do Iguacu (BRA)
      • 3x noci v 3* hoteli v Rio de Janeiro ((BRA) pri pláži Copacabana)
    • výlet a vstup do národných parkov Los Glaciares a Tierra del Fuego (ARG)
    • výlet a vstup do národného parku Torres del Paine (CHIL)
    • výlet a vstup na Corcovado – jeden zo “Sedem divov sveta”
    • výlety a vstupy do národných parkov Iguazu Falls (z oboch strán) 
    • vstup do elektrárne Itaipu 
    • vstup na cintorín Recoleta
    • Flying Banana delegáta 24/7
    • darček od Flying Banana
    • uvítací aperitív
    • poistenie insolventnosti CK
    • každou účasťou na výlete za teba vysadíme jeden strom 🌲 (obec Malatiná, Orava)

    ❌ CENA NEZAHŔŇA

    • vstupy a iné fakultatívne výlety (cca 200-600€ – podľa toho ako hrotíš 😜)
    • stravu okrem uvedenej a osobné výdavky
    • presuny v rámci miest mimo itineráru
    • osobné cestovné poistenie (poradíme ak treba)
    • sprepitné pre miestnych sprievodcov (dobrovoľné)
    • transfer na letisko do Viedne a späť domov
    • online check-in (vybavujeme osobne a zdarma na letisku)
    • výber konkrétneho sedadla (spoplatnené cenníkom aerolinky)
    • podpalubnú batožinu (cca 200-300€) – odporúčame však len príručnú batožinu

    ❗️DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE

    • Covid situácia: Pre vstup do všetkých troch krajín sa doklad o očkovaní a ani AG/PCR test už nevyžaduje – žiadne obmedzenia. 
    • Iné očkovania: žiadne nie sú povinné.
    • Pas: Je potrebné mať platný cestovný doklad – pas platný minimálne 6x mesiacov po návrate domov s min. 2x voľnými stranami (ideálne 3x stranami). 
    • Víza: Nie sú potrebné – platí bezvízový styk.
    • Poistenie: Pred cestou nie je nutné uzatvoriť osobné cestovné poistenie, ktoré kryje náklady spojené s liečbou COVID-19. Odporúča sa základné liečebné a úrazové krytie.
    • V sumáre sa vyžaduje:

    ✅ platný cestovný pas

    Fotogaléria

    Recenzie

    (0 recenzií)
    Pridať recenziu

    Produkty z nášho eshopu, ktoré ti odporúčame zobrať

    Podobné výlety

    Objaviť
    Sri Lanka
    13 dní (2 termíny)
    5%
    2090 €
    2190 €
    Voľné
    Objaviť
    Namibia
    15 dní
    2590 €
    Pripravujeme
    Objaviť
    Iceland
    7 dní (2 termíny)
    1490 €
    Voľné
    Objaviť
    Iceland
    8 dní
    1790 €
    Pripravujeme
    Objaviť
    Thailand
    15 dní (2 termíny)
    2490 €
    Voľné
    Objaviť
    India
    13 dní (1 termín)
    4%
    2190 €
    2290 €
    Voľné
    Objaviť
    Kenya
    11 dní
    2490 €
    Pripravujeme
    Objaviť
    Georgia
    8 dní (1 termín)
    1190 €
    Voľné
    Objaviť
    Costa Rica
    14 dní
    2390 €
    Pripravujeme
    Objaviť
    Maldives
    11 dní
    1990 €
    Pripravujeme
    Objaviť
    Portugal
    8 Dní
    1560 €
    Pripravujeme
    Objaviť
    Yemen
    11 dní, 10 nocí (1 termín)
    3%
    3490 €
    3590 €
    Voľné
    Objaviť
    Thailand
    15 dní (1 termín)
    2690 €
    Obsadené
    Objaviť
    Philippines
    15 dní (2 termíny)
    4%
    2490 €
    2590 €
    Voľné
    Objaviť
    Thailand
    13 dní (1 termín)
    2290 €
    Obsadené
    Objaviť
    Seychelles
    12 dní
    2390 €
    Pripravujeme
    Objaviť
    Australia
    16 dní
    7%
    3990 €
    4290 €
    Pripravujeme
    Objaviť
    Uganda
    15 dní (1 termín)
    3%
    3590 €
    3700 €
    Voľné
    Objaviť
    Argentina
    15 dní (1 termín)
    3690 €
    Voľné
    Objaviť
    Mexico
    13 (1 termín)
    1990 €
    Obsadené
    Objaviť
    Iceland
    5 dní (1 termín)
    1350 €
    Voľné
    Objaviť
    Japan
    15 dní (2 termíny)
    3540 €
    Voľné
    Objaviť
    Tanzania
    12 dní / 11 nocí (1 termín)
    6%
    3390 €
    3590 €
    Voľné
    Objaviť
    China Philippines
    15 dní (1 termín)
    2790 €
    Obsadené
    Objaviť
    French Polynesia
    16 (1 termín)
    3990 €
    Obsadené
    Objaviť
    Finland
    7 dní (3 termíny)
    1490 €
    Obsadené
    Objaviť
    Finland
    7 dní (2 termíny)
    1490 €
    Obsadené
    Objaviť
    Morocco
    8 dní (1 termín)
    10%
    990 €
    1099 €
    Voľné
    Objaviť
    Argentina
    20 dní (1 termín)
    4%
    4290 €
    4490 €
    Voľné
    Objaviť
    Slovakia
    14 (1 termín)
    5%
    3990 €
    4190 €
    Voľné
    Objaviť
    Mexico
    12 (1 termín)
    7%
    2790 €
    2990 €
    Voľné
    Objaviť
    Canada
    13 dní
    2590 €
    Pripravujeme
    Objaviť
    Madagascar
    17 dní
    3390 €
    Pripravujeme
    Objaviť
    Zambia Zimbabwe
    11 dní
    2790 €
    Pripravujeme
    Objaviť
    Bolivia Chile Peru
    17 dní (3 termíny)
    3%
    3490 €
    3590 €
    Voľné
    Objaviť
    Saudi Arabia
    9 dní, 8 nocí (1 termín)
    1790 €
    Obsadené
    Objaviť
    Finland
    7 dní (2 termíny)
    6%
    1590 €
    1690 €
    Voľné
    Objaviť
    Norway
    8 Dní
    1580 €
    Pripravujeme
    Objaviť
    Sri Lanka
    14 dní (1 termín)
    2290 €
    Voľné
    Objaviť
    New Zealand
    19 dní (1 termín)
    3%
    3790 €
    3890 €
    Voľné
    Objaviť
    United States of America
    14 dní (1 termín)
    8%
    2390 €
    2590 €
    Voľné
    Vyberte termín
    • 13.11.2024 - 02.12.2024
      Voľné miesta (promo cena)
      4290 €
    od 4290 €
    Objednať

    Pridať novú recenziu