Košík

Austrália – východné pobrežie

Pridaj sa k nám na roadtrip po Austrálii a objav na banana 🍌expedícii krajinu protinožcov!

Informácie

  • Destinácia
    Destinácia
    Nový Zéland, Austrália & Oceánia
  • Odlet a prílet
    Odlet a prílet
    Viedeň, Viedeň
  • Trvanie
    Trvanie
    16 dní, 15 nocí
  • Batožina
    Batožina
    Príručná
  • Skupina
    Skupina
    Max. 15 ľudí
  • Náročnosť
    Náročnosť
    2/5
    Viac info

Termíny

Pripravujeme
Čo všetko cena zahŕňa? Čítať nižšie.

Napíš nám e-mail a my ťa budeme informovať
o voľnom mieste alebo novom termíne výletu.

    Highlighty výletu

    Sydney
    Sydney

    Najväčšie mesto Austrálie, známe svojím ikonickým Opera House a Sydney Harbour Bridge. Pýši sa nádhernými plážami, ako je Bondi Beach, a krásnym prístavom. Sydney je tiež významným kultúrnym a finančným centrom Austrálie s bohatou históriou a rozmanitou multikultúrnou populáciou. Vďaka svojim parkom a blízkosti k prírodným rezerváciám, ako je Blue Mountains, ponúka aj množstvo príležitostí na aktívny oddych.

    Uluru Rock
    Uluru Rock

    Monumentálny pieskovcový monolit v srdci Austrálie, známy svojou meniacou sa farbou počas dňa, najmä pri západe slnka. Je to posvätné miesto pre pôvodné obyvateľstvo Anangu, ktoré s ním spája bohaté mytologické príbehy. Uluru je zapísaný na zozname svetového dedičstva UNESCO a je významným centrom kultúrneho dedičstva Austrálie. Okolitá oblasť, vrátane národného parku Uluru-Kata Tjuta, ponúka návštevníkom jedinečný pohľad na austrálsku púšť a jej biodiverzitu. Miesto je tiež populárnym cieľom turistov a duchovných pútnikov.

    Veľká koralová bariéra
    Veľká koralová bariéra

    Najväčší koralový útes na svete, je domovom tisícov druhov morských živočíchov a rastlín, čo z neho robí jednu z najbohatších biodiverzitných oblastí na Zemi. Rozprestiera sa na viac než 2,300 kilometroch pri pobreží Queenslandu v Austrálii a je viditeľný dokonca z vesmíru. Útes ponúka výnimočné možnosti na potápanie a šnorchlovanie, kde návštevníci môžu preskúmať farebné koralové záhrady a rôznorodé morské druhy. Je tiež významným miestom pre vedecký výskum a ochranu morského života, čeliacim výzvam ako klimatické zmeny a znečistenie. Great Barrier Reef je zapísaný na zozname svetového dedičstva UNESCO a je jedným z prírodných divov sveta.

    Blue Mountains NP
    Blue Mountains NP

    Park je známy svojimi dramatickými pieskovcovými útesmi, hustými eukalyptovými lesmi a ikonickou formáciou Three Sisters. Ponúka rozsiahle siete turistických chodníkov s výhľadmi na hlboké údolia a vodopády. Park je zapísaný na zozname svetového dedičstva UNESCO a je domovom rozmanitej fauny a flóry, vrátane vzácnych druhov. Je tiež populárny medzi milovníkmi outdoorových aktivít, ako sú turistika, horolezectvo a jaskyniarstvo.

    Brisbane
    Brisbane

    Mesto je zaujímavé hlavne pre svoje moderné mestské prostredie, kombinované s bohatým kultúrnym dedičstvom. Je to tretie najväčšie mesto Austrálie a ponúka krásne nábrežie rieky Brisbane s množstvom parkov a reštaurácií. Brisbane je tiež bránou k niekoľkým významným turistickým atrakciám, ako sú Gold Coast a Sunshine Coast. Mesto má živú umeleckú scénu, vrátane galérií, múzeí a každoročných festivalov. Pre návštevníkov je atraktívne aj pre svoje príjemné podnebie, ktoré je vhodné pre outdoorové aktivity po celý rok.

    Australia Zoo
    Australia Zoo

    Australia Zoo je známa najmä vďaka Steveovi Irwinovi, "Lovcovi krokodílov", a jeho rodine, ktorá ju spravuje. Táto zoologická záhrada sa nachádza v Queenslande a je výnimočná svojím dôrazom na ochranu prírody a vzdelávanie o divokých zvieratách. Návštevníci tu môžu vidieť rôzne austrálske zvieratá, vrátane krokodílov, kengúr a koál, ako aj exotické druhy z celého sveta. Okrem pozorovania zvierat ponúka aj interaktívne zážitky, ako napríklad kŕmenie slonov alebo stretnutie s klokanmi. Australia Zoo je preto obľúbeným cieľom pre rodiny a milovníkov prírody.

    Bundaberg Rum Distillery
    Bundaberg Rum Distillery

    Destilérka, kde sa vyrába ikonický austrálsky rum od roku 1888. Nachádza sa v meste Bundaberg v Queenslande a je známa svojím bohatým dedičstvom a tradíciou v destilácii rumu. Návštevníci si môžu prezrieť celý proces výroby rumu, vrátane prehliadok so sprievodcom a degustácií rôznych druhov rumov. Destiléria je tiež domovom múzea, ktoré ponúka hlbší pohľad do histórie a výroby tohto obľúbeného nápoja. Bundaberg Rum je považovaný za národný symbol a jeho destiléria je obľúbeným cieľom turistov aj milovníkov rumu.

    Eungella NP
    Eungella NP

    Park, ktorý je jedným z najlepších miest na pozorovanie vtákopyska, čo z neho robí lákadlo pre milovníkov prírody. Eungella ponúka množstvo turistických chodníkov s nádhernými výhľadmi, vodopádmi a bohatou faunou, vrátane vzácnych a ohrozených druhov. Je tiež známy svojou dramatickou krajinou a vyhliadkou Sky Window, ktorá poskytuje panoramatické pohľady na okolité údolia a lesy.

    Airlie Beach
    Airlie Beach

    Hlavná vstupná brána k Veľkému koralovému útesu a ostrovom Whitsunday, ktoré patria k najkrajším miestam na potápanie a šnorchlovanie na svete. Toto pobrežné mesto v Queenslande je známe svojou uvoľnenou atmosférou, krásnymi plážami a lagúnou vhodnou na kúpanie. Airlie Beach je obľúbeným cieľom pre jachtárov, ponúka množstvo plavieb po okolí a nezabudnuteľné výhľady na tyrkysové vody. Mesto má tiež živú nočnú scénu a je populárnym miestom medzi turistami cestujúcimi po východnom pobreží Austrálie. Pre návštevníkov je ideálnym miestom na kombináciu relaxu a dobrodružstva.

    Whitsunday Island
    Whitsunday Island

    Ostrov známy svojimi nádhernými plážami, najmä slávnou Whitehaven Beach, ktorá je považovaná za jednu z najkrajších pláží na svete vďaka jemnému bielemu piesku a tyrkysovej vode. Tento ostrov je súčasťou Whitsundayského súostrovia v Queenslande a ponúka návštevníkom výnimočné možnosti na šnorchlovanie, potápanie a plachtenie v blízkosti Veľkého koralového útesu. Hill Inlet, miesto kde sa piesok a voda miešajú v jedinečných vzoroch, je ďalším prírodným divom ostrova. Whitsunday Island je tiež súčasťou národného parku, čo chráni jeho prírodné krásy a poskytuje návštevníkom možnosť zažiť nedotknutú austrálsku prírodu. Ostrov je obľúbeným cieľom pre milovníkov pláží a dobrodruhov hľadajúcich krásu a pokoj.

    Magnetic Island
    Magnetic Island

    Ostrov neďaleko mesta Townsville, je známy tým, že má najväčšiu populáciu divokých koál v Austrálii. Ostrov ponúka množstvo turistických trás, vrátane Forts Walk, ktorá vedie k pozostatkom vojenských pevností z druhej svetovej vojny a ponúka úchvatné výhľady. Magnetic Island je tiež obľúbeným miestom pre šnorchlovanie, potápanie a pozorovanie morského života v okolí koralových útesov.

    Port Douglas
    Port Douglas

    Mesto ležiace v tropickom severnom Queenslande, je známe svojimi nádhernými plážami a blízkosťou k Veľkému bariérovému útesu, ktorý je jedným z prírodných divov sveta. Mesto je tiež bránou do Daintree Rainforest, najstaršieho tropického pralesa na svete, čo ponúka návštevníkom jedinečnú príležitosť zažiť biodiverzitu oboch týchto lokalít. Port Douglas je tiež obľúbené pre svoje luxusné letoviská, reštaurácie a trhy.

    Daintree NP
    Daintree NP

    Daintree National Park, nachádzajúci sa v severnom Queenslande, je najstarším tropickým dažďovým pralesom na svete, s rozmanitou faunou a flórou, vrátane mnohých endemických druhov. Park je domovom pre ikonický Cape Tribulation, kde sa dažďový prales stretáva s Veľkým bariérovým útesom, vytvárajúc unikátne ekosystémy. Návštevníci tu môžu objavovať malebné chodníky, vodopády a rieky, ako napríklad Mossman Gorge, ideálne na kúpanie a pikniky. Park má aj kultúrny význam pre domorodé komunity Kuku Yalanji, ktorí ponúkajú tradičné sprievodcovské prehliadky. Daintree NP je zapísaný na zozname svetového dedičstva UNESCO a je kľúčovou destináciou pre austrálsku ekoturistiku.

    Rieka Daintree River
    Rieka Daintree River

    Rieka známa svojím bohatým ekosystémom a populáciou krokodílov, čo z nej robí obľúbené miesto pre pozorovanie divokej prírody. Rieka preteká srdcom Daintree Rainforest, najstaršieho tropického pralesa na svete, a ponúka návštevníkom malebné plavby loďou. Je domovom mnohých endemických a ohrozených druhov rastlín a živočíchov, vrátane vzácnych vtákov a hmyzu. Okolie rieky je dôležitou oblasťou pre domorodých obyvateľov Kuku Yalanji, ktorí v nej nachádzajú zdroj potravy a duchovný význam.

    Kuranda Scenic Railway
    Kuranda Scenic Railway

    Železnica známa svojou malebnou jazdou cez austrálsky tropický dažďový prales, ponúkajúcou úchvatné výhľady na Barron Gorge a vodopády pri ceste. Železnica, postavená v 19. storočí, prechádza 15 tunelmi a viac než 30 mostami, čo z nej robí technický zázrak svojej doby. Cestou môžu návštevníci spozorovať rozmanitú faunu a flóru, vrátane exotických vtákov a rastlín. Končí v dedine Kuranda, známej svojimi trhmi, galériami a motýľovým parkom. Kuranda Scenic Railway je obľúbená medzi turistami pre svoju kombináciu histórie, prírodných krás a kultúrnych zážitkov.

    ℹ️ Informácie o výlete 

    🚗 Sydney – Blue Mountains NP – Uluru – Brisbane – Airlie Beach – Whitsunday Island – Cairns – Veľká korálová bariéra – Kuranda – Port Douglas – Daintree NP 🚗

     

    Čo ťa čaká?

    🏛️ Sydney – ikonické veľkomesto s dominantami Opera House, Harbour Bridge či Bondi Beach

    🌿 Blue Mountains NP – park s turistickými chodníčkami, vodopádmi a prírodnými scenériami

    🪨 Uluru Rock – posvätná hora Aborigénov

    🏛️ Brisbane – metropola provincie Queensland

    🦘 Australia Zoo – rodinná zoo dobrodruha Steve Irwin (koaly, kroksy, kengury atď)

    🍹 Bundaberg Rum Distillery – rumová destilérka s ochutnávkou svojich produktov

    🐧 Eungella NP – park s možnosťou pozorovania voľne žijúcich vtákopyskov

    🍺 Airlie Beach – párty dedinka a východiskový bod výletu na Whitsunday Island

    🏝  Whitsunday Island – návšteva krásnych pláží ostrova “ako z katalógu”

    🐨 Magnetic Island – pozorovanie voľne žijúcich koál

    🏖️ Port Douglas – príjemné mestečko s idylickou plážou Four Mile Beach 

    🦕 Daintree NP – návšteva jedného z najstarších pralesov sveta

    🐊 Daintree River – plavba po rieke s možnosťou pozorovania voľne žijúcich krokodílov

    🚂 Kuranda Scenic Railway – scénická cesta historickým vlakom cez dažďový prales

    🐠 Great Barrier Reef – Veľká koralová bariéra a výlet spojený so šnorchlovaním a potápaním 

    🌍 Itinerár

    1.deň - odlet z Viedne

    Odlet z Viedne. Noc v lietadle.

    2.deň: - tranzit do Austrálie

    Dnešný deň strávime v tranzite a prevažne v lietadle. Z Viedne nás čakajú dva prestupy a lety ďalej na východ. Noc v lietadle. 

    3.deň - metropola Sydney

    Ranný prílet do mesta Sydney, na letisku vybavíme príletové formality a hurá do Austrálie. Následne krátky presun do centra mesta, kde nás čaká návšteva ikonickej budovy Opera House, botanických záhrad a mostu Harbour Bridge a tiež najstaršej štvrte v meste The Rocks. Na záver dňa si zájdeme k ikonickej mestskej pláži Bondi. Po západe slnka si dáme večeru a presun na ubytko. Noc v Sydney.

    4.deň - národný park Blue Mountains

    Dnešok patrí austrálskej prírode a výletu do národného parku (NP) Blue Mountains, kde si spolu prejdeme niektoré turistické chodníčky, vyhliadky vrátane Three Sisters, vodopády, či gondolu. Po celodennom výlete návrat na hotel a oddych. Noc v Sydney. 

    5.deň - posvätná skala Uluru Rock a pustatina Severného teritória

    Po raňajkách sa vrátime na letisko v Sydney, kde si počkáme na odlet do mestečka Ayers Rock uprostred austrálskej pustatiny v Severnom teritóriu. Cestu do stredu kontinentu meriame kvôli jedinečnému pieskovcovému úkazu Uluru Rock, posvätnému objektu pre miestnych Aborigénov. Na tomto mieste sa prejdeme po stopách pôvodných obyvateľov Austrálie a neskôr si vychutnáme západ slnka odrážajúci sa na pieskovcovom povrchu hory. Noc v Ayers Rock.

    6.deň - veľkomesto Brisbane

    Dnes začneme deň v podobnom duchu ako sme sa s sním včera rozlúčili. A to pozorovaním východu slnka s monolitom Uluru v pozadí. Po tomto vizuálnom zážitku sa vrátime na hotel naraňajkovať a odubytovať a vrátime sa späť na letisko Ayers Rock, kde nás čaká odlet do mesta Brisbane. Po prílete si to namierime rovno na miestnu populárnu mestskú pláž Streets Beach. Po západe slnka si pozrieme nočné mesto. Noc v Brisbane. 

    7.deň - Gold Coast, Springbrook NP alebo ikonický ostrov Fraser Island

    Dnes spoznáme okolie mesta Brisbane, navštívime letovisko Gold Coast a národný park Springbrook, kde sa nachádza zachovaný dažďový prales, množstvo vodopádov a aj prírodný most “natural bridge”. Neskôr sa vrátime do mesta. Noc v Brisbane.

    Alternatívou k dnešnému programu je možnosť fakultatívného tripu na ostrov Fraser Island, spojený s jazdou na 4×4 jeepoch za krásnymi plážami, dažďovým pralesom, piesočnými dunami, prírodnými jazierkami a dychberúcim  jazerom Lake McKenzie.

    8.deň - zoo dobrodruha Steve Irwin a rumová destilérka

    Dnes nás čaká dlhší presun na sever. Naše kroky smerujú najprv do Australia Zoo, ktorú preslávil dobrodruh a milovník zvierat Steve Irwin. Zoo patrí jeho rodine dodnes a ponúka skvelú možnosť ako sa dostať k miestnej a aj celosvetovej faune bližšie. Poobede sa pozrieme do destilérky Bundaberg Rum Distillery, kde sa dozvieme niečo nové o výrobe rumu v tejto lokalite a samozrejme dáme aj malú degustačku produktov. Podvečerný príchod do mestečka Rockhampton, kde prenocujeme. Noc v Rockhampton. 

    9.deň - klokany, vtákopysky a iné zvery

    Cestou ďalej na sever sa doobedu zastavíme pri pláži Cape Hillsborough Beach, ktorá je známa tým, že sa na nej zdržiavajú počas odlivu klokany. Budeme mať šťastie? Neskôr si odbehneme aj do NP Eungella – parku s možnosťou a dobrou úspešnosťou pozorovania voľne žijúcich vtákopyskov. Poobede sa presúvame do mestečka Airlie Beach, kde sa ubytujeme a ideme si užiť bazén a okolie hotela. Podvečer sa presunieme do centra mesta, kde vie byť príjemne rušno a kam sa vydáme spoznať miestny nočný život. Noc v Airlie Beach.

    10.deň - Whitsunday Island, ostrov ako z katalógu

    Dnes nás čaká celodenný fakultatívny výlet na ostrov Whitsunday Island, ktorý ti rozhodne očaruje. Navštívime tu ikonickú vyhliadku na lagúnu, pláž ako z katalógu a ďalšie scénické miesta. Po výlete sa vrátime na hotel a oddýchneme si pri bazéne. Whitsunday je tiež ideálne miesto aj na scénický let lietadlom, helikoptérou či na paragliding. Ideš do toho? 😈 Noc v Airlie Beach.

    11.deň - voľne žijúce koaly a kasuáre južné

    Po raňajkách pokračujeme vyššie na sever. Zastavíme sa na ostrove Magnetic Island, kde sa vydáme po stopách voľne žijúcich koál. Budeme mať šťastie? Neskôr pokračujeme ďalej k zálivu Etty Bay, kde je možnosť pozorovať kasuára južného – dinosaurom podobného operenca. Na záver dňa sa schladíme vo vodopádoch Josephine Falls, ktorých súčasťou je aj šmykľavka priamo do vody. Po zrelaxovaní sa posunieme ďalej na sever na naše ubytko neďaleko od pláže. Noc v Port Douglas

    12.deň - najstarší prales Daintree a plavba s krokodílmi

    Dnešok patrí lesu Daintree. Ide o rozsiahly tropický dažďový prales v severovýchodnej časti Queenslandu, ktorý je jedným z najstarších dažďových pralesov na svete a patrí medzi najväčšie a najvýznamnejšie oblasti zachovanej tropickej prírody na planéte. Daintree je starý neuveriteľných 135 miliónov rokov, čo z neho robí jeden z najstarších existujúcich dažďových pralesov na Zemi, starší viac ako ten Amazonský. Prežil veľké klimatické zmeny a poskytuje zaujímavý pohľad na to, ako vyzerala príroda pred miliónmi rokov. Daintree je domovom nesmierne bohatej biodiverzity a je súčasťou oblasti Wet Tropics of Queensland, ktorá je zapísaná na zozname svetového dedičstva UNESCO. Cez prales preteká rieka Daintree, známa svojou rozmanitou faunou, vrátane krokodílov a množstva druhov vtákov a rýb. My sa po nej poplavíme a pozrieme sa na prales zblízka. V parku je aj množstvo turistických chodníkov a vyhliadkových trás. Oblasť Daintree je dôležitá aj pre miestne domorodé komunity, ktoré majú hlboké spojenie s týmto územím a jeho prírodnými zdrojmi. My sa o miestnej komunite a tomto prepojení dozvieme na mieste viac. Po programe návrat do mestečka, rozlúčková večera a oddych pred návratom domov. Noc v Port Douglas.

     

    13.deň - jazda historickým vlakom cez prales

    Po tom čo sa odubytujeme vyrážame do mestečka Kuranda, mesta ktoré je obľúbené medzi turistami pre svoje krásne prírodné prostredie a množstvo atrakcií, vrátane Kuranda Scenic Railway. Táto historická železnica prechádzajúca cez dažďový prales, ponúka úchvatné výhľady na vodopády a okolitú krajinu. Cesta vedie cez 15 tunelov a prechádza viac ako 37 mostov. V Kurande sa nachádza aj Skyrail Rainforest Cableway, lanovka, ktorá prechádza ponad dažďovým pralesom Wet Tropics, a ktorá poskytuje panoramatické výhľady na prales z vtáčej perspektívy. Prales je domovom mnohých druhov flóry a fauny, vrátane endemických druhov. V mestečku sa pozrieme aj na niektoré miestne umelecké trhy, parky či galérie. Na záver dňa sa presunieme k pobrežiu na naše posledné ubytko. Noc v Cairns.

     

    14.deň - Veľká koralová bariéra, šnorchlovanie a potápanie

    Dnešok je venovaný Veľkej koralovej bariére – najväčšej sústave koralových útesov (30000 a koralových ostrovov (900) na svete s dĺžkou neuveriteľných viac ako 2000km. Ide zároveň o najväčšiu žijúcu bioorganickú štruktúru na planéte a unikátnu UNESCO prírodnú pamiatku. Čaká nás deň strávený na lodi, pozorovanie pikareskných útesov, plávanie a šnorchlovanie na bariére a aj možnosť ísť sa potápať a pozrieť sa na podmorský svet trošku bližšie a z inej perspektívy. Návrat do Cairns a spoločná rozlúčková večera. Noc v Cairns. 

    15.deň - odlet domov

    Dnes si trošku privstaneme a zamierime na mestské letisko neďaleko centra, kde nás čaká prelet do Sydney a odtiaľ späť do Európy. Noc v lietadle.

     

    16.deň: prílet domov

    Prílet na Schwechat a presun domov s milión zážitkami 🍌

    ✅ Cena zahŕňa

    • obojsmerný let Viedeň – Sydney – Viedeň 
    • jednosmerný let Sydney – Ayers Rock
    • jednosmerný let Ayers Rock – Brisbane
    • jednosmerný let Cairns – Sydney
    • všetky transfery po kontinente pohodlným a klimatizovaným minivanom
    • príručnú batožinu do 7kg
    • ubytovanie v dvojlôžkových izbách na 12x nocí:
      • 2x noci v 4* hoteli v Sydney s raňajkami
      • 1x noc v 2* hoteli v Ayers Rock bez raňajok
      • 2x noci v 4* hoteli v Brisbane bez raňajok
      • 1x noc v 3* hoteli v Rockhampton bez raňajok
      • 2x noci v 4* rezorte v Airlie Beach s raňajkami
      • 2x noci v 4* apartmánoch v Port Douglas bez raňajok
      • 2x noci v 3* apartmánoch v Cairns bez raňajok
    • Flying Banana delegáta a prekladateľa 24/7
    • každodenný nabitý program
    • trajekt a vstup na Magnetic Island
    • vstupy do všetkých národných parkov (Blue Mountains, Daintree, Eungella atď.) 
    • darček od Flying Banana 🍌
    • uvítací aperitív
    • všetky letiskové a servisné poplatky
    • poistenie insolventnosti CK
    • každou účasťou na výlete za teba vysadíme jeden strom 🌲 (obec Malatiná, Orava)

    ❌Cena nezahŕňa

    • vstupy do pamiatok, atrakcie a fakultatívne výlety (cca 200-490€, záleží ako hrotíš😜)
    • stravu okrem uvedenej a osobné výdavky
    • víza do Austrálie (zdarma, platí sa len administratívny poplatok) – pomôžeme vybaviť
    • osobné cestovné poistenie (poradíme ak treba)
    • sprepitné pre miestnych sprievodcov (dobrovoľné)
    • transfer na letisko do Viedne a späť domov
    • výber konkrétneho sedadla (spoplatnené cenníkom aerolinky)

    ❗️Dôležité info / Vstupné podmienky

    • Covid situácia: bez obmedzení. 
    • Iné očkovania: žiadne nie sú povinné. 
    • Cestovný doklad: je potrebné mať platný cestovný doklad – pas platný minimálne 6x mesiacov po návrate domov s min. 2x voľnými stranami (ideálne 3x stranami).
    • Víza: pre vstup do Austrálie sú nutné víza, ktoré po schválení umožňujú opätovnú návštevu krajiny na max. tri mesiace. Platnosť víz je 12 mesiacov a sú zdarma. S vybavením pomôžeme a poskytneme podrobný fotonávod ako žiadosť vyplniť. Viac info na stránke: https://immi.homeaffairs.gov.au/visas/getting-a-visa/visa-listing/evisitor-651 
    • Poistenie: Pred cestou nie je nutné uzatvoriť osobné cestovné poistenie, ktoré kryje náklady spojené s liečbou COVID-19. Odporúča sa základné liečebné a úrazové krytie.
    • V sumáre sa vyžaduje:

    ✅ platný cestovný pas

    ✅ víza do Austrálie

    Fotogaléria

    Recenzie

    (0 recenzií)
    Pridať recenziu

    Produkty z nášho eshopu, ktoré ti odporúčame zobrať

    Podobné výlety

    Objaviť
    Sri Lanka
    13 dní (2 termíny)
    5%
    2090 €
    2190 €
    Voľné
    Objaviť
    Namibia
    15 dní
    2590 €
    Pripravujeme
    Objaviť
    Iceland
    7 dní (2 termíny)
    1490 €
    Voľné
    Objaviť
    Iceland
    8 dní
    1790 €
    Pripravujeme
    Objaviť
    Thailand
    15 dní (2 termíny)
    2490 €
    Voľné
    Objaviť
    India
    13 dní (1 termín)
    4%
    2190 €
    2290 €
    Voľné
    Objaviť
    Kenya
    11 dní
    2490 €
    Pripravujeme
    Objaviť
    Georgia
    8 dní (1 termín)
    1190 €
    Voľné
    Objaviť
    Costa Rica
    14 dní
    2390 €
    Pripravujeme
    Objaviť
    Maldives
    11 dní
    1990 €
    Pripravujeme
    Objaviť
    Portugal
    8 Dní
    1560 €
    Pripravujeme
    Objaviť
    Yemen
    11 dní, 10 nocí (1 termín)
    3%
    3490 €
    3590 €
    Voľné
    Objaviť
    Thailand
    15 dní (1 termín)
    2690 €
    Obsadené
    Objaviť
    Philippines
    15 dní (2 termíny)
    4%
    2490 €
    2590 €
    Voľné
    Objaviť
    Thailand
    13 dní (1 termín)
    2290 €
    Obsadené
    Objaviť
    Seychelles
    12 dní
    2390 €
    Pripravujeme
    Objaviť
    Australia
    16 dní
    7%
    3990 €
    4290 €
    Pripravujeme
    Objaviť
    Uganda
    15 dní (1 termín)
    3%
    3590 €
    3700 €
    Voľné
    Objaviť
    Argentina
    15 dní (1 termín)
    3690 €
    Voľné
    Objaviť
    Mexico
    13 (1 termín)
    1990 €
    Obsadené
    Objaviť
    Iceland
    5 dní (1 termín)
    1350 €
    Voľné
    Objaviť
    Japan
    15 dní (2 termíny)
    3540 €
    Voľné
    Objaviť
    Tanzania
    12 dní / 11 nocí (1 termín)
    6%
    3390 €
    3590 €
    Voľné
    Objaviť
    China Philippines
    15 dní (1 termín)
    2790 €
    Obsadené
    Objaviť
    French Polynesia
    16 (1 termín)
    3990 €
    Obsadené
    Objaviť
    Finland
    7 dní (3 termíny)
    1490 €
    Obsadené
    Objaviť
    Finland
    7 dní (2 termíny)
    1490 €
    Obsadené
    Objaviť
    Morocco
    8 dní (1 termín)
    10%
    990 €
    1099 €
    Voľné
    Objaviť
    Argentina
    20 dní (1 termín)
    4%
    4290 €
    4490 €
    Voľné
    Objaviť
    Slovakia
    14 (1 termín)
    5%
    3990 €
    4190 €
    Voľné
    Objaviť
    Mexico
    12 (1 termín)
    7%
    2790 €
    2990 €
    Voľné
    Objaviť
    Canada
    13 dní
    2590 €
    Pripravujeme
    Objaviť
    Madagascar
    17 dní
    3390 €
    Pripravujeme
    Objaviť
    Zambia Zimbabwe
    11 dní
    2790 €
    Pripravujeme
    Objaviť
    Bolivia Chile Peru
    17 dní (3 termíny)
    3%
    3490 €
    3590 €
    Voľné
    Objaviť
    Saudi Arabia
    9 dní, 8 nocí (1 termín)
    1790 €
    Obsadené
    Objaviť
    Finland
    7 dní (2 termíny)
    6%
    1590 €
    1690 €
    Voľné
    Objaviť
    Norway
    8 Dní
    1580 €
    Pripravujeme
    Objaviť
    Sri Lanka
    14 dní (1 termín)
    2290 €
    Voľné
    Objaviť
    New Zealand
    19 dní (1 termín)
    3%
    3790 €
    3890 €
    Voľné
    Objaviť
    United States of America
    14 dní (1 termín)
    8%
    2390 €
    2590 €
    Voľné

    Pridať novú recenziu